Altınkayık’tan, Alkan Medya’ya ziyaret

featured
service

Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık, Alkan Medya’yı ziyaret etti.

Ak Parti’den Yığılca Belediyesi Başkan Aday Adayı olması beklenen Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık, Alkan Medya İmtiyaz Sahibi Gökhan Alkan’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz dönem Ak Parti’den Yığılca Belediye Başkan aday adayı olan Fahri Altınkayık’ın ismi ilçede sık sık geçmeye başladı. Potansiyel aday gözü ile bakılan Altınkayık’ın bu dönemde aday adayı olması bekleniyor.

Müdür Altınkayık’ın, Alkan Medya ziyaretine Balköy Başkanı Said Cesur ve Yığılca Dernekleri Federasyonu Üyesi Nizamettin Kalaycı’da eşlik etti.

Ziyaret esnasında basın sektörünün çalışma şartları ve yaklaşan yerel seçimler hakkında gerçekleştirilen sohbetin ardından Alkan Medya İmtiyaz Sahibi Gökhan Alkan, Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık’a, Balköy Başkanı Said Cesur‘a ve Yığılca Dernekleri Federasyonu Üyesi Nizamettin Kalaycı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altınkayık’tan, Alkan Medya’ya ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!