Trump kardeşlerin duruşmasında ilginç anlar

featured
service

New York Yargıcı Arthur Engoron, Eric ve Donald Jr. kardeşlerin, babalarının ve diğer Trump Organizasyonu yöneticilerinin avantajlı krediler sağlamak için şirket varlıklarını şişirdiklerine hükmetti.

New York Başsavcısı Letitia James, 250 milyon dolar (202 milyon eıro) para cezası ve aile işine ciddi kısıtlamalar getirilmesini istedi.

TRUMP KARDEŞLERİN DURUŞMASINDA İLGİNÇ ANLAR

Eric ve Donald Trump Jr. bu hafta New York mahkemesine neredeyse aynı mavi takım elbise ve kravatlarla geldi.

Duruşma sırasındaki en çekişmeli anlardan bazıları, Trump ailesinin avukatlarının Yargıç Engoron ile tartışması sırasında yaşandı.

Avukat Christopher Kise’nin hakimi ve hukuk katibini önyargılı olmakla suçlamasıyla duruşma ortamı gerilmeye başladı.

Hakim Engoron, avukat Kise’nin kadın hukuk katibine yönelik saldırılarının arkasında “bir miktar kadın düşmanlığı” olabileceğini savundu.

Hakimin sözlerine karşılık kadın düşmanı olmadığını söyleyen avukat Kise, “Çok mutlu bir evliliğim var ve 17 yaşında bir kızım var” dedi.

Tartışma Cuma günkü mahkeme oturumuna da sıçradı ve Hakim Engoron ile avukat Kise önyargı iddiaları konusunda tartıştılar.

Başsavcı ekibi de Trump ekibinden gelen şikayetlerin dikkat dağıtma taktiği olduğunu öne sürerek olaya müdahale etti.

Cuma günü duruşmaların kapanmasından kısa bir süre sonra Hakim Engoron, Donald Trump’a yönelik, mahkeme personeli hakkında konuşmasını engelleyen konuşma yasağı kararını avukatlarına da uygulanacak şekilde genişletti.

“BENİ SEKSİ GÖSTER”

Trump Organizasyonu’nun başkan yardımcıları olan iki kardeşe, şirketteki rolleri ve mali tabloların hazırlanmasındaki rolleri hakkında saatlerce sorular soruldu.

Trump Jr. rahat görünüyordu, sık sık yargıçla şakalaşıyordu ve bildirildiğine göre mahkeme salonundaki bir çizim sanatçısına “beni seksi göster” diyordu.

Eric Trump, Cuma günkü ifadesinin ilk dakikalarında, başsavcı ekibinin ona eyaletin dolandırıcılık soruşturmasıyla ilgili yıllar önceki bir çağrıyı hatırlayıp hatırlamadığı konusunda ısrar ettiği sırada “Günde binlerce çağrı alıyorum, belli bir aramayı hatırlayamam.” diye bağırdı.

Baba Trump gelişmeyle ilgili bir paylaşımında “Oğullarımın siyasi bir cadı avında zulme uğradığını görmek çok üzücü” diye yazdı. Bir diğer paylaşımında ise hakimi eleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trump kardeşlerin duruşmasında ilginç anlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!