İşgal altındaki Gazze’de ‘Adem’ bebek mucizesi

featured
service

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), dün yaptığı paylaşımda Han Yunus’ta bulunan barınaklarında ‘Adem’ isimli bir bebeğin doğduğunu belirterek barınak şartları ile ilgili, “UNRWA’da doğdu. Sağlık personeli, yakındaki bir hastanede doğumdan önce tıbbi yardım sağlamak için yorulmadan çalıştı. Doğum sonrası bakım sağlamaya devam ediyorlar ancak Han Yunus’taki barınağımızdaki koşullar yeni doğan bebekler için hiç uygun değil” ifadelerini kullandı.

‘DÜNYAYA HOŞ GELDİN ADEM BEBEK’

DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Adem bebekle ilgili tüm bebeklerin güvenli bir ortama doğması gerektiğini kaydederken, “Dünyaya hoş geldin Adem bebek. Adem’in ve Gazze’deki tüm bebeklerin, kendilerinin ve ebeveynlerinin ihtiyaç duyduğu bakım ve yardımla bu dünyaya güvenli bir şekilde gelmelerini sağlamalıyız. Gazze’deki tüm bebeklere sağlıklı büyüyüp gelişebilecekleri güvenli bir yer borçluyuz. Dünyadaki tüm çocuklara barış içinde yaşayabilecekleri bir yer borçluyuz. ŞİMDİ ateşkes!” çağrısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşgal altındaki Gazze’de ‘Adem’ bebek mucizesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!