İstanbul surlarında ‘Ebu Ubeyde’ pankartı

featured
service

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları’nın Sözcüsü Ebu Ubeyde, İstanbul surlarında görülen dev pankartıyla sosyal medyada gündem oldu. “Kassam onurumuzdur” yazılı pankartın fotoğrafları çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Ebu Ubeyde’nin pankartı Edirnekapı surlarında asılı olarak dikkat çekti. Ebu Ubeyde’nin Kassam Tugayları adına yaptığı açıklamalar sosyal medyada kaçırılmadan takip ediliyor ve çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılıyor.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, geçtiğimiz gün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile siyasi temaslarda bulunmak için Ankara’ya gelmişti.

Blinken’ın Ankara’da Hakan Fidan ile görüşme yapacağı bölgeye gitmek üzere belirlenen güzergahında yer alan bir köprünün üzerine vatandaşlar tarafından Hamas’a bağlı İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin fotoğrafının yer aldığı afişler ve ‘bebek katili Blinken’ pankartı asılmıştı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul surlarında ‘Ebu Ubeyde’ pankartı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!