Akciğer kanserine dikkat çektiler

featured
service

Düzce Sağlık Müdürlüğü ekipleri Atatürk Devlet Hastanesinde stant açarak akciğer kanserine farkındalık oluşturdular vatandaşları bilgilendirip karbonmonoksit ölçümü gerçekleştirildiler.
1-30 Kasım akciğer kanseri farkındalık ayı etkinliklerinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekiplerince, kanser hastalığına karşı toplumu bilinçlendirmek ve kanserde erken teşhisin önemine vurgu yapmak amacıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Poliklinik girişinde stant açılarak farkındalık etkinliği düzenlediler.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı bulaşıcı olmayan hastalıklar ve kanser biriminde görevli personellerce gerçekleştirilen etkinlikte, standı ziyaret eden vatandaşlara ve hastane personellerine kanser hastalığı ve erken teşhisin önemi konularında bilgilendirmeler yapılarak, karbonmonoksit ölçümü gerçekleştirdiler.
Etkinlikte ayrıca kanser için önemli bir risk faktörü olan sigaranın zararlarına dikkat çekilerek sigara bırakma polikliniği hakkında bilgi verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akciğer kanserine dikkat çektiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!