Keleş ve yönetimi güven tazeledi

featured
service

Kocaeli Yığılcalılar Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Nezih Ekrem Keleş güven tazeledi.

Kocaeli’de yaşayan Yığılcalılar tarafından 1993 yılında kurulan Kocaeli Yığılcalılar Derneği’nin, olağan seçimli genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Nezih Ekrem Keleş ve yönetimi bir kez daha seçilerek güven tazeledi.

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurul yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmaları ve listelerin açıklanmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile genel kurul başladı. Başkan Nezih Ekrem Keleş gerçekleştirilen seçim sonrasında bir konuşma gerçekleştirdi.

Genel kurulda bir kez daha seçilerek güven tazeleyen Başkan Nezih Ekrem Keleş, ”Derneğimizin olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Katılım sağlayan üyelerimize, hemşerilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Bizleri destekleyen ve yeniden bu göreve layık görenlere teşekkür ederiz. Kocaeli Yığılcalılar Derneği olarak faaliyetlerimize kesintisiz olarak devam edeceğiz. Tüm dernek üyelerimize ve Yığılcalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Keleş ve yönetimi güven tazeledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!