Kaymakam Demirkol’dan siyasi partilere ziyaret

featured
service

Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol, ilçede bulunan siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdi.

Siyasi parti ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunan Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol, Ak Parti Yığılca İlçe Başkanlığı’nı, MHP Yığılca İlçe Başkanlığı’nı, CHP Yığılca İlçe Başkanlığı’nı, İYİ Parti Yığılca İlçe Başkanlığı’nı ve Yeniden Refah Partisi Yığılca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Kaymakam Demirkol, teşkilatların çalışmaları hakkında ilçe başkanlarından bilgi aldı. Demokrasinin temel taşlarından olan siyasi partilerin ilçe hayatındaki rolüne vurgu yapan Kaymakam Demirkol, Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak’a, MHP Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın’a, CHP Yığılca İlçe Başkanı Zeynel Çamlı’ya, İYİ Parti Yığılca İlçe Başkanı Hüseyin Temizel’e ve Yeniden Refah Partisi Yığılca İlçe Başkanı Rıdvan Göçen’e çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Demirkol, “Demokrasi, toplumsal düzeyde sükunetle güç bulur. Birlikte yaşama kültürünün inşası ve farklı fikirlere saygı açısından siyasi partiler, bu süreçte önemli bir role sahiptir. Farklı renklerdeki siyasi partiler, toplumun çeşitli düşünce ve beklentilerini temsil eder. Her birinin kendi misyonu vardır ve demokrasinin zenginliğini oluşturan bu çeşitlilik, halkımızın gerçek iradesini yansıtmada kilit bir rol oynar. Bu çeşitliliği zenginliğe dönüştürecek olan da siyasi partilerin asgari müşterekte mutabık kalması ve meşru siyaset çerçevesinde hareket etmesidir. Bu asgari müşterek ise siyasetin memlekete ve millete hizmet için birer araç olması ve siyasi partilerin millete hizmet için yarışmasıdır.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Demirkol’dan siyasi partilere ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!