Gazi Kadir Albayrak resmi başvurusunu yaptı

service

AK Parti Yığılca Belediye Başkan aday adaylarından Kadir Albayrak resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Yığılca Belediye Başkan Aday Adayı Gazi Kadir Albayrak

Yığılca Belediye Başkan adaylığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Albayrak, İlçe teşkilatını ziyaret ederek dosyasını teslim etti.

36 yıllık Büyükşehir Belediyesi tecrübesini Yığılca’da hizmete dönüştürmek için aday adaylığı müracaatı yaptığını dile getiren Gazi Kadir Albayrak, “Uzun yıllar İstanbul Büyükşehir Belediyesinde  çalıştım. 1994-2019 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde protokol müdürlüğü görevinde bulundum. 2021 yılında ise Büyükşehir Belediyesinden istida ederek Devlet Hava Meydanları işletmeleri genel müdürlüğünde görevime devam ettim. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için memuriyetten istifa ederek bugün Ak Parti Yığılca Belediye Başkan aday adaylığı müracaatımızı gerçekleştiriyoruz. Türkiye yüzyılında mihenk taşı olabilrsek bizim ve ilçemiz için kazanç olacak. Bir insan siyaseti iki şey için yapar. Biri menfaati birisi de ideali için. Bizler idealimiz için bugün bu göreve talip olduk. Bu bir “fatime” değil, bilakis “fatiha”dır” İfadelerine yer verdi.

2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Ak Parti ilçe teşkilatına başvurular devam ediyor. Bu kapsamda son başvuru Albayrak’tan geldi.  Uzun zamandır İstanbul Büyük şehir Belediyesinde protokol müdürlüğü görevini yürüten 15 Temmuz Gazisi Kadir Albayrak resmi başvurusunu yaparak Ak Parti Yığılca Belediye Başkan aday adayı oldu.

Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak ve yönetimi tarafından karşılanan Gazi Kadir Albayrak dosyasını teslim ederek diğer aday adaylarına da başarılar diledi.

53
mutlu
Mutlu
4
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Gazi Kadir Albayrak resmi başvurusunu yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 22 Kasım 2023, 19:54

    YIĞILCA BELEDİYE BAŞKANLIĞINIZ HAYIRLI VE MÜBÂREK OLSUN.

  2. 22 Kasım 2023, 19:56

    YIĞILCA BELEDİYE BAŞKANLIĞINIZ HAYIRLI VE MÜBÂREK OLSUN.

    Cevapla
  3. Dünya metropolü İstanbul belediyesinde protokol yönetmiş biri Yığılca’ mıza yakışır. Başarılar.

    Cevapla
  4. 24 Kasım 2023, 12:40

    istanbul Büyükşehir belediyesinin güleryüzlü , çok çalışkan arkadaşıma başarılar diliyorum .yığılca için büyük sanş inşallah halk başkan seçer bizde ibb calışanları olarak destek veririz

    • 25 Kasım 2023, 10:28

      Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah Rabbim muaffak etsin Kadir beyciğim İnşAllah her şey gönlünce olur.

      Cevapla
  5. İBB’de beraber görev yaptığım görevini başarıyla yerine getireceğine inandığım Kadir Albayrak kardeşime başarılar dilerim…

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!