İşsizliği bitirecek proje!

featured
service

Türkiye’nin istihdam merkezi mottosu ile iş dünyasına yeni bir bakış açısı getiren www.isebasla.com, ülke genelinde geliştirdiği sistem ile işsizliği bitirmeye kararlı.

İş beğenmeme ya da işçi bulamama konusunu tamamen çözüme kavuşturan www.isebasla.com, iş veren ile iş arayanların ortak sorunlarına çözüm bularak istihdam alanında yeni bir soluk getirdi. www.isebasla.com, beyaz yaka ve mavi yaka olarak tüm iş arayanlar için ücretsiz 7/24 hizmet verirken iş veren içinde kolaylık sağlıyor. İş verenler açısından aranılan nitelikli eleman açığını karşılamak noktasında sunduğu hizmetler ile kısa sürede en çok tercih edilen istihdam şirketi konumuna yükseldi.

Özel İstihdam Bürosu isebasla.com Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuşcu, www.isebasla.com’un ülke genelinde geliştirdiği sistem ile iş dünyasına yeni bir bakış getirdiğini vurguladı.

Kuşçu yapmış olduğu açıklamasında, ‘’ www.isebasla.com’a iş arayan ve işverenler önce kaydoluyor. İş arayanlar nasıl bir iş aradığı, hangi zaman aralığında aradığı, hangi mesleklerde aradığı gibi hususlarda kayıt bırakıyor. Bunun yanında iş verenler de sisteme kaydolabiliyor. Hangi şehirde, hangi meslekte, hangi zaman aralığında aradığı personeli bulabiliyor. Dahası aradığı, beğendiği personelleri favorilere alabiliyor, ihtiyaç anında işe davet edebiliyor ve Whatsapp üzerinden direk adaylara iş teklifi sunuyor. Yani iş arayanlar direkt işverenler ile işyerine gitmeden, iş aramadan, platform üzerinden sohbet ediyor. Anlaşma sağlandığı anda yeni işimiz hayırlı olsun diyoruz.

Yeni yatırımcı ya da işini büyütmek isteyenler sistem üzerinden ilgili bölgede kaç personel olduğunu görüyor ve yatırım yapıp yapmama konusunda sistem destek oluyor. Türkiye’nin önde gelen firmalarına tanıtımını yaptığımız projemiz 81 ilde kullanıcıları ile buluşuyor.

Sistem tarafları güvence altına alıyor. Yazılım içerisinde referans modülü gibi kullanıcı dostu ayrıcalıklar mevcut.

Kısacası öğrenci, EYT’li , işini değişmek isteyen, ek iş arayan, yüksek maaşta iş arayan , mesleğinde iş arayan, kurumsalda iş arayan herkes için aradığı çözüm burada, www.isebasla.com olarak iş işgücü piyasasına ‘’Siz işi değil iş siz bulsun’’ diyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Sizde kaydolarak yeni iş tekliflerine açık olabilirsiniz: https://isebasla.com/Uye-Ol.aspx

Adres: Sinem Sokak No:2 Daire 5 Merkez/Düzce 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşsizliği bitirecek proje!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!