İsrail medyasından generalin oğlunun öldürülmesine ilişkin ayrıntılar

featured
service

Buna göre, savaş kabinesi üyesi Eisenkot’a, askerlerle savaş planlarını tartıştığı sırada oğlunun yaralandığı haberi verildi ve hastaneye vardığında da ölüm haberini aldı.

Kanal 13 televizyonunun haberinde Eisenkot’un oğlu Gal’ın, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya eteklerinde, bubi tuzaklı bir tünelde meydana gelen patlama sonucu ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi.

Kanal 12 televizyonunun haberinde de Bakan Eisenkot’un en büyük oğlu olan Gal’ın Cibaliya bölgesindeki çatışmalarda öldürüldüğü aktarıldı.

Haberde, Eisenkot’a ülkenin güneyindeki 162. Tümen’de, savaş kabinesinin bir başka üyesi Benny Gantz ile birlikte otururken, oğlunun yaralandığının bilgisinin kendisine iletildiği kaydedildi.

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi’nde devam eden çatışmalarda aralarında eski Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot’un oğlunun olduğu 3 askerin daha öldüğünü açıklamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsrail medyasından generalin oğlunun öldürülmesine ilişkin ayrıntılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!