Ramazan Muhterem Baltacı Resmi Başvurusunu gerçekleştirdi

featured
service

2024 yılı mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde MHP’den Yığılca Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ramazan Muhterem Baltacı, Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Yığılca Belediyesi Başkan Aday Adaylığını resmiyete döken İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, 2024 yılı mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde MHP’nin adayı olmak için mücadele edecek.

2018 yılında gerçekleştirilen seçimlerde MHP’den İl Genel Meclis üyesi olan Ramazan Muhterem Baltacı, 2024 Yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlerde MHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olmak için resmi müracaatını gerçekleştirdi. Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret eden Baltacı, aday adaylığı başvurusunu; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye gerçekleştirdi.

Resmi başvurusunu ilettikten sonra bir açıklama yapan Başkan Aday Adayı Ramazan Muhterem Baltacı yapmış olduğu açıklamasında, ‘’Yığılca Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu genel merkezimizde yaptım. Seçimlerin ülkemize, Yığılca’mıza hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz eder, tüm adaylara başarılar dilerim.’’ ifadelerini kullandı.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ramazan Muhterem Baltacı Resmi Başvurusunu gerçekleştirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda başarılar dilerim Allah utandirmasin insallah amiin

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!