Çimento fabrikası Yığılca’da havayı kirletmeye devam ediyor!

featured
service

Yığılcalı vatandaşlar ve esnaflar ilçede açılan Marmara Çimento Fabrikası’nın ilçeyi ve kendilerini zehirlediğini iddia etti.

Çimento fabrikasının hava kirliliğine neden olduğunu iddia eden vatandaşlar ve esnaflar bu durumu protesto ederek, ilçedeki herkesin tozlu hava soluduğunu belirtti.

Bu duruma isyan eden ve yakın zamanda tüm ilçenin hastalanacağını belirten vatandaşlar, “Çimento fabrikası saklı cennet Yığılca’mızı, saklı cehenneme çevirmeye devam ediyor. Bazı günler sabahın erken saatlerinde toz bacalarını açan marmara çimento yetkilileri havada biriken toz bulutları nedeni ile, ertesi sabah, ilçemize yağan sabah çiyinde, araçlarımızın ve bizim aldığımız nefese çamur ve toz olarak yağıyor. Bunu sadece biz mi görüp yaşıyoruz nerde bu ilçenin çevrecileri sağlıkçıları.?
Yetkililerimiz bu duruma en kısa sürede müdahale etmediği takdirde, ilçemizde yaşayan tüm insanlarımız, aldığı tozlu nefesten dolayı 10 yıla kalmaz koah hastası olur” ifadelerini kullandı.

İlçede yaşayan ve durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, yetkili makamların bu soruna bir çözüm bulmaları gerektiğini belirtti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
5
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çimento fabrikası Yığılca’da havayı kirletmeye devam ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!