Yığılcaspor’un yediği golde kural hatası mı var?

service

23 Aralık Cumartesi günü Yığılca İlçe Stadı’nda oynanan amatör lig mücadelesinde Yığılcaspor ve Gölyakaspor takımları karşı karşıya geldi. Maç Yığılcaspor’un 3-2’lik mağlubiyeti ile sona ererken, müsabakanın hakemine maçın ardından tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Yığılcaspor Kulüp Başkanı Uğurcan Çamlı, Gölyakaspor müsabakanın hakeminin art niyet taşıdığını ve bariz kural hatası yapıldığını söyledi.

Son olarak bugün yaşanan yeni gelişmelerde müsabaka görüntülerini paylaşan Başkan Uğurcan Çamlı, 3. gol öncesinde yaşananların kural hatası olduğunu ve bu nedenle geçersiz sayılması gerektiğini söyledi. Maç içerisinde birçok pozisyonda haksız kararlara imza atan ve taraftarın tepkisini alan hakem ise 3. gol öncesinde yaşanan pozisyonu görmezden gelince, maç 3-2 Yığılcaspor mağlubiyeti ile sona erdi.

Yığılcaspor Kulüp Başkanı Uğurcan Çamlı maçta yaşanan olaylara ve hakem kararlarına ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, ‘’ 23.12.2023 tarihinde oynanan Yığılcaspor Gölyakaspor müsabakasında kural hatası yapılmıştır. Yığılcaspor attığı golden sonra gol sevinci için kulübesine koşmuştur. Kulübedeki oyuncular saha içinde yer almaktadır bunu yan hakem görmesine rağmen orta hakemi uyarmamıştır. Yığılcaspor gol sevinci sırasında Gölyakaspor topu santra yapıp gol atmıştır. Ayrıyeten bilindiği üzere santrada orta saha çemberinde oyuncu bulunması durumunda hakem uyarı yapıp oyuncu çemberden çıkana kadar santrayı başlatmamalıdır. Önemli olan kazanmak veya kaybetmek değildir burada art niyet vardır.  Yığılcaspor kulübesi sahanın içinde olmasına rağmen hakem düdüğü çalmamasına rağmen rakip oyuncu kafasına göre santra yapıp gol atmıştır. Bunu bütün taraftar ve iki takımın bütün topçuları şâhittir.  Yığılcaspor oyuncusu santra yapılan yerin yanında olmasına rağmen hakem golü vermiştir. Burada bariz şekilde kural hatası gerçekleşmiştir. Maçın tekrar edilmesi gerekmektedir.’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcaspor’un yediği golde kural hatası mı var?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!