Fındık Üreticilerine Son Çağrı! Başvurular 2 Ocakta Sona Eriyor

featured
service

2023’ün tamamlanmasına saatler kala Düzceli binlerce fındık üreticisine son çağrı yapıldı…Türkiye Ziraat odaları birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 2024 yılı çiftçi kayıt sistemi başvurularının bitmesine kısa bir süre kaldığı için yoğunluk olduğunu belirtti.

Türkiye Ziraat odaları birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 2024 yılı çiftçi kayıt sistemi başvurularının bitmesine kısa bir süre kaldığı için yoğunluk olduğunu belirterek, üreticilerimizin destek alabilmeleri için 2 Ocak’a kadar işlemlerini yapmaları gerektiğini belirtti. 

2 OCAK 2024’TE SONA ERECEK

“1 Eylül 2023 tarihinde başlayan 2023 – 2024 tarımsal üretim dönemi çiftçi kayıt sistemi başvuruları 2 Ocak 2024 tarihinde sona erecek. Gelemeyen çiftçilerimiz yarın da işlemlerini yaptırabilir, iş yatarım müdürlüklerine açık olacaktır. Alan bazlı gelir, gübre ve mazot desteklemelerine başvuru için son gün 2 Ocak 2024 yılı ÇKS başvurularının bitmesine kısa bir süre kaldığı için bugünlerde yoğunluk daha da arttı. 2024 üretim yılı çiftçi kayıt sistemi başvurularında sona yaklaşılıyor. 2024 üretim yılı için çiftçi kayıt sistemi başvuruları 2 ocak 2024 tarihinde sona erecek.” dedi.

Bayraktar, Başvuru süresinin bir ay uzatılması gerektiğinde kaydetti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Fındık Üreticilerine Son Çağrı! Başvurular 2 Ocakta Sona Eriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!