Selami Savaş, 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanıyor

featured
RemasterDirector_37f051484
service

2024 Yerel Seçimlerinde Yığılca’dan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Selami Savaş, 7’den 70’e herkesim gönlünü kazanmaya devam ediyor.

İlçede hemen herkes tarafından sevilen iş insanı Selami Savaş, ticarette olduğu kadar insan ilişkilerinde de başarılı. Ak Parti’den Başkan aday adaylığını açıkladığı günden bu yana her gün ilçede ziyaretler gerçekleştiren Savaş, cana yakın ve mütevazi tavırları ile 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanmaya devam ediyor.

RemasterDirector_37f051484

AK Parti’nin Belediye Başkan aday adayları arasında güçlü isimlerden biri olarak görülen Savaş, vatandaşın da desteğini her gün geçen gün arkasına alıyor.

RemasterDirector_37f051484

Son olarak ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında açıklama yapan AK Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Adayı Selami Savaş, “Sen Ben Yok ! Sadece Yığılca var. Vatandaşımızı dinlemeye, derdimizi anlatmaya, sevdası Yığılca olanlarla birlikte bu şehri yönetmeye yemin ettik. Sıkılmadık el, gidilmedik yer bırakmayacağız. Samimiyet, tevazu, gayretle bu şehri ileriye taşıyacağız.
Yarınlarımız için, gençlik için hemen şimdi.” ifadelerini kullandı.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Selami Savaş, 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!