Tarih verildi ! Düzce’ye kar geliyor

featured
service

Meteoroloji 5 günlük haritalı hava durumunu açıkladı. Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek, yarın itibarıyla yurt genelinde yağış bekleniyor. Yağışların birçok ilde çarşamba günü kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Düzce’de salı günü yurt genelinde hava sıcaklığı 10 derece birden düşerek mevsim normallerinde seyredecek. Meteoroloji kaynakları tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ise Karadeniz üzerinden gelen yağışlı hava Salı günü öğle saatlerinden itibaren yurdun kuzey batı kesimlerinden başlayarak karla karışık yağmur ve yer yar kar yağışı olması bekleniyor.

Kar yağışının yurdun kuzey bölgelerinde daha yoğun hissedilmesi ve Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Batı Karadeniz’de ise iç kesimlerde ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olma ihtimalinin yüksek olacağı tahmin ediliyor.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarih verildi ! Düzce’ye kar geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!