Cem Yılmaz 4 yıl aradan sonra güldürmeye geliyor

featured
service

Cem Yılmaz, 9 Ocak’ta Instagram hesabından biletlerin satışa çıkacağını duyurmuştu. Ancak satışın başlamasıyla birlikte yoğun talep, web sitesinde geçici olarak erişim sorunlarına yol açtı.

Önceki gösterisi “CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus”, Mart 2019’da piyasaya sürülmüş ve bilet fiyatları genellikle 372 ila 1.000 TL arasında değişiyordu. Ancak 2020’de bilet fiyatlarının 3.600 TL’ye çıktığı haberleri çıkmış, bu iddialar Cem Yılmaz tarafından yalanlanmıştı. Yılmaz, bilet fiyatlarındaki artışla ilgili açıklama yapmamıştı.

Cem Yılmaz, yeni gösterisini 7 Şubat’tan itibaren Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) Turkcell Sahnesi’nde sergileyecek. Sezon boyunca Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan gösterinin biletleri “passo.com.tr” adresinde satışa sunulacak.

Ünlü komedyen, Cem Yılmaz X hesabından yaptığı paylaşımla bu haberi duyurdu. “2024 gösterilerimin biletleri yarın 12.00’de satışta. Hayırlı olsun!” sözleriyle takipçilerine duyuruda bulundu. Bu gösteri, merakla beklenen bir etkinlik olmasıyla şimdiden ilgi odağı haline geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cem Yılmaz 4 yıl aradan sonra güldürmeye geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!