Yığılca’da fındık üreticileri için tarım sigortasının önemi vurgulandı

featured
service

Yığılca İlçe Ziraat Odası tarafından fındık üreticileri için, Tarsim Tarım Sigortaları bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yığılcalı fındık üreticileri iklimsel afetlerin neden olduğu ve hemen hemen her yıl ürünlerinde az veya çok kayıplara neden olan, don olayının yaşanması konusunda fındıkta don sigortası hakkında bilgilendirildi.

Son yıllarda oldukça fazla başvurulan fındıkta don sigortası için üreticilerin ne yapması gerektiği Tarsim Tarım Sigortaları bilgilendirme toplantısı ile Yığılcalı fındık üreticilerine anlatıldı. Düzenlenen toplantıya Tarsim Bölge Müdürü Erhan Karakuş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bünyamin Ali, Yığılca Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılgın, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri, köy ve mahalle muhtarları ile çiftçiler katıldı.

Toplantı sonrasında Yığılca Yığılca Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılgın tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Tarsim Tarım Sigortaları bilgilendirme toplantısı odamız toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda tarım sigortaları ile ilgili son değişiklikler aktarıldı. Çiftçilerimiz 3 Mart 2024 tarihinde kadar fındıkta don sigortalarını yaptırabilirler.’’ İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da fındık üreticileri için tarım sigortasının önemi vurgulandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!