Yığılcanın Sesi Gazetesi’ne çirkin saldırı

featured
service

Yığılca’nın Sesi Gazetesi Facebook sayfasına yaklaşık 2 aydır devam eden çirkin saldırılar neticesinde, Facebook üzerinden haber akışı sağladığımız sayfamız kimliği belirsiz kişi yada kişilerce maalesef ele geçirildi.

Basın sektöründe 2009 yılından bu yana 15 yılı aşkın süredir aynı tutarlılık ve tarafsızlık ilkesi ile verdiğimiz bu mücadelede bugün maalesef büyük bir yara aldık. Sektörün önemli yapı taşlarından bir tanesi olarak bayrak yarışı içerisinde olduğumuz şu günlerde yaklaşık 2 aydır devam eden siber saldırılar sonucunda maalesef gazetemizin Facebook sayfasını kaybetmiş bulunmaktayız. Sosyal medya hesaplarımızdan Yığılcanın Sesi Facebook sayfamız kötü ve art niyetli kişilerin eline geçmiş olmasından endişe duyuyoruz.

Yığılcanın Sesi Gazetesi bundan sonra Facebook üzerinden yeni sayfasında haber akışına devam edecektir. Değerli okurlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yığılcanın Sesi Gazetesi-Güncel adıyla yayın akışına devam edecek yeni sayfamızı takip etmek için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yığılcanın Sesi Gazetesi’ne çirkin saldırı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!