Hafta sonuna dikkat: Düzce dahil 36 ilde kar yağışı!

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Düzce için hafta sonu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji verilerine göre kent genelinde hafta sonu kar bekleniyor.

Meteoroloji, Karadeniz üzerinden gelen yeni soğuk ve yağışlı hava dalgasının Türkiye genelinde etkili olacağını açıklarken, Perşembe gününden itibaren Batı ve Orta Karadeniz’de kar yağışının etkili olacağını belirtti.

Karadeniz üzerinden gelen yeni soğuk ve yağışlı hava dalgası, Türkiye genelinde etkili olacak. Sistemle birlikte, perşembe gününden itibaren hafta sonu kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün haftalık hava tahmin raporuna göre Perşembe’den itibaren gelen yağışlı havanın Pazar günü yurdun büyük bölümünde kar yağışına dönüşeceği görülüyor. Pazar günü Düzce dahil 36 ilde kar yağışı bekleniyor.

DÜZCE’YE HAFTA SONU KAR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Düzce’nin yeni bir soğuk hava dalgasının için giriyor ve hafta sonu kar bekleniyor. Kent genelinde kar yağışının Çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hafta sonuna dikkat: Düzce dahil 36 ilde kar yağışı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!