Yığılcalı Halil Demir, AK Parti’nin yurt dışı yapılanmasında İdari ve Mali İşler Başkanı oldu!

featured
service

Adalet ve Kalkınma Partisinin yurt dışı yapılanması olarak bilinen 36 ülke ve 46 bölgeden oluşan Uluslararası Demokratlar Birliği (Union of International Democrats-UID) seçimli olağan kongresi 20 Ocak Cumartesi günü Almanya’nın Langenfeld şehrinde yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans yolu ile dahil olduğu seçimli kongre sonucunda Yığılcalı Siyasetçi Halil Demir, Adalet ve Kalkınma Partisinin yurt dışı yapılanması Uluslararası Demokratlar Birliği (Union of International Democrats-UID)’nda İdari ve Mali İşler Başkanı ve Genel Başkan yardımcısı oldu.

Daha önce Genel Merkez MKYK üyeliği, Teşkilatlanma Koordinatörlüğü ve Disiplin Kurulu üyeliği gibi görevlerini başarı ile yürüten Yığılcalı Siyasetçi Halil Demir, giderek yükselen bir siyasi kariyer çizmeye devam ediyor.

Yığılcanın Sesi Gazetesi olarak Uluslararası Demokratlar Birliği (Union of International Democrats-UID)’nda İdari ve Mali İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Halil Demir’e başarılar dileriz.

5
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcalı Halil Demir, AK Parti’nin yurt dışı yapılanmasında İdari ve Mali İşler Başkanı oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!