Kaymakam Demirkol’dan kararname paylaşımı

featured
service

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile vekaleten yürüttüğü Yığılca Kaymakamlığı görevine Hüseyin Demirkol asaleten atandı.

Yığılca’da yürüttüğü Kaymakamlık görevinde kısa süre içerisinde ilçedeki herkesin gönlünü kazanan Kaymakam Demirkol, asaleten Yığılca Kaymakamlığı’na atandı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi doğrultusunda gerçekleştirilen atamaya ilişkin Kaymakam Hüseyin Demirkol, meşhur kararname notu bir paylaşımda bulundu.

Kaymakam Demirkol, “Devletin defterine adımızın resmi olarak ilk defa karalanışının anısına meşhur #kararname paylaşımı icab oldu. 4 ay önce başladığım Yığılca ilçesindeki vecibelerim ve mesleki asaletim bu vesileyle tasdik olmuş oldu. Rabbim utandırmasın.
Asalet tasdik, aday memurluktan asli memurluğa geçiş sürecini ifade ediyor. Adayı ve talibi olduğumuz görevin kutsiyetini geçtiğimiz 3 meşakkatli sene içerisinde daha da sarih görme fırsatım oldu. Bu 3 senede türlü pandemi, deprem, yangın, sel gibi doğal; yoksulluk, garibanlık, dert ve tasa gibi beşeri ama evrensel kavramların olağanca kudretiyle ben’e nüfuz edişine günbegün şahit oldum. Aldığım haz ve çektiğim ıstırap kıyasıya yarışıyor. Karşı koyabilmek mümkün değil ama mücadele etmek farz. Mücadelemizin ilk nişanesi olarak evvelinden malum ama heyecan verici bu anıyı siz dostlarımla paylaşıyorum. Yığılca’dayım. Pencere kenarında yağan karı seyrediyorum. Birazdan köy yollarına teftişe çıkacağım.
Yarına Allah kerim.” ifadelerini kullandı.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Demirkol’dan kararname paylaşımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!