Dedelerspor’dan Yığılcaspor’a jest

featured
service

Dedelerspor Kulübü, Düzce Süper Amatör Lig A Grubu mücadelesi öncesi Yığılcaspor Kulübü futbolcularını ve yönetimini kahvaltıda ağırladı.

Dostluk ve beraberlik havası içerisinde geçen kahvaltı programı sonrasında takımlar müsabaka için stadyuma doğru hareket etti.

Yığılcaspor Kulüp Başkanı Uğurcan Çamlı programa ilişkin yaptığı açıklamasında, ‘’Bugün oynanan Yığılcaspor-Dedelerspor maçı öncesi ve sonrası bizleri en güzel şekilde misafir eden başta Dedelerspor Kulübü Başkanı sayın Fatih Gül başkanımıza ve Dedeler camiasına teşekkür ederiz. Kardeş takım Dedelerspora bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.’’ şeklinde konuştu.

Dedelerspor Kulüp Başkanı Fatih Gül ise maç öncesi düzenlenen kahvaltı programı hakkında yapmış olduğu açıklamasında, ‘’Dedelerspor kulübü olarak; Yığılcaspor’u müsabaka öncesi kahvaltıda ağırladık. Maç öncesi gerek futbolcularımız gerekse Yığılcaspor Kulübü futbolcuları birlikte hoş sohbet etme ortamı oluşmuş oldu.’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dedelerspor’dan Yığılcaspor’a jest

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!