Yığılca’nın gururu madalyaları kazanmaya devam ediyor

featured
service

Ankara’da düzenlenen Yıldızlar, Gençler, U23 ve Büyükler Halter Türkiye Şampiyonası’nda Düzceli sporcular 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak damga vurdu.

Yığılca’nın gururu Milli Halterci Yağmur Melek Şahin’de Gençler 45 Kg’da altın madalya kazanarak tüm Yığılcalıları ve sevenlerini gururlandırdı.

2023 Yılında Arnavutluk’ta düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi kadınlar 40 kiloda temsil eden milli sporcu Yağmur Melek Şahin, 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanma başarısı göstererek büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu seneyede hızlı başlayan Yığılcalı Sporcu madalyaları toplamaya erken başladı.

Tüm Yığılcalı ve Düzceli vatandaşlar tarafından gururla takip edilen Milli Sporcularımız Yağmur Melek Şahin, Şevval İnce ve Yağmur Kaplan Türkiye Şampiyonasında kazandıkları 2 altın ve 1 bronz madalya ile herkesi gururlandırırken, Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak başarılı sporcular için tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Albayrak, “Ankara’da düzenlenen Yıldızlar, Gençler, U23 ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda Düzceli sporcularımız Yağmur Melek Şahin Gençler 45 kg’da, Şevval İnce 40 kg’da Türkiye Şampiyonu, Yağmur Kaplan ise Türkiye üçüncüsü olarak kürsünün sahibi oldu. Sizlerle gurur duyuyoruz gençler. Başarılarınız daim olsun. Tebrikler.” ifadelerini kullandı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’nın gururu madalyaları kazanmaya devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!