Baltacı, “Esnafımıza sosyal ekonomik katkı sağlayacağız”

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı, MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın ve beraberindeki parti heyeti esnaf ziyaretlerine başladı.

Daha önceki açıklamalarında ilçe merkezinde ayak basmadık yer bırakmayacaklarını ifade eden Baltacı, kurum ziyaretlerinin ardından esnafları da ziyaret etti.

Belediyeciliğin her şeyden önce gönül işi olduğunu ifade eden Baltacı, ilçe esnaflarını ziyaret ederek esnafların talep ve şikayetlerini dinledi çözüm önerilerini anlattı.

Ziyaretler sırasında esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Ramazan Muhterem Baltacı Yığılca ekonomisine önemli katkılarda bulunan esnafların her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Düzenlenen esnaf ziyaretleri sırasında gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yığılca Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı, “Vatandaşlarımıza ve ilçede hizmet gösteren tüm esnaflarımıza bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederiz. Kalbi Yığılca için atan ilçemizin güzide insanları bilmelidir ki, Yığılca için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Belediyecilik anlamında herkese eşit mesafede olacak ve adil bir yönetim sergileceğiz. Kırmadan, dökmeden, ayırmadan, ayrışmadan hüsnüzan düşüncesiyle hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüceğiz. Yığılca ekonomisine önemli katkılarda bulunan esnafların her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baltacı, “Esnafımıza sosyal ekonomik katkı sağlayacağız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!