Bolu’da acı kaza, Yığılcalı 4 kişi yaralandı

featured
service

Bolu-Mudurnu karayolunda Erkan İrken idaresindeki otomobil forklift ile çarpıştı. Kazada araçta yer alan 4 kişi yaralanırken 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, Bolu-Mudurnu karayolunda Doğancı köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Barakatullah H. idaresindeki kereste firmasına ait forklifte, yolun karşısına geçerken, Erkan İrken yönetimindeki 14 AU 672 plakalı Tofaş marka otomobil çarptı. Kazada sürücü Erkan İrken, Taner Baltacı, Şaban İrken ve Ramazan Yazgan yaralandı.


İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçta sıkışan Taner Baltacı sıkıştığı yerden çıkarıldı. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırılırken, Taner Baltacı ve Şaban İrken’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan Taner Baltacı ve Şaban İrken Abant İzzet Baysal Üniversite Hastanesine kaldırılırken, Ramazan Yazgan ve Erkan İrken’in Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavilerine devam edildiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
4
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da acı kaza, Yığılcalı 4 kişi yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Gecmis olsun allah acil şifalar versin ailesine ve sevenlerine bağışlasın insallah amiin acil şifalar diliyorum

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!