Zamlı bayram ikramiye ödeme tarihleri netleşti!

featured
service

Emeklilerin bayramlarda yüzünü güldüren ikramiye uygulamasında, Cumhurbaşkanı’nın açıklamasıyla, yeni bir artışa gidildi.

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyesi ödemeleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son yaptığı açıklamayla ikramiyelerde yüzde 50 artış yapıldığını duyurdu. Şimdi gözler zamlı ikramiyelerin hesaplara yatacağı tarihe çevrildi.

2018 yılında başlatılan ve emeklilerin bayramlarda yüzünü güldüren ikramiye uygulamasında, Cumhurbaşkanı’nın açıklamasıyla, yeni bir artışa gidildi. Başlangıçta 1.000 lira olarak belirlenen ikramiye miktarı, önce 1.200 lira, ardından 2.000 lira olarak güncellenmişti. Bu yıl itibariyle, ikramiye miktarının 3.000 liraya yükseltileceği belirtildi.

Emeklilerin sabırsızlıkla beklediği bayram ikramiyesi ödemeleri için tarihler netleşti. 2024 yılında, Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 8-9 Nisan tarihlerinde, Kurban Bayramı ikramiyelerinin ise 10-14 Haziran tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılması planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zamlı bayram ikramiye ödeme tarihleri netleşti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!