MHP’de aday tanıtım toplantısı yapıldı

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca Teşkilatı tarafından İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya MHP Yığılca Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı, MHP Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyesi adayları ile partililer katılım sağladı.

MHP Yığılca İlçe Başkanlığından aday tanıtım toplantısına ilişkin yapılan açıklamada, ‘’İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimizin tanıtım toplantısında bir araya geldik. 2024 Mahalli ve İdareler seçimi kapsamında MHP Belediye Başkan adayımız Ramazan Muhterem Baltacı ve MHP Yığılca İlçe Başkanımız Hasan Daşsın öncülüğünde organize edilen İl Genel Meclisi ve Belediye meclis üyelerimizin tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımıza katılım sağlayan adaylarımıza ve üyelerimize çok teşekkür ederiz.’’ ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’de aday tanıtım toplantısı yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!