Selami Savaş, Kocaeli’de Yığılcalılar ile buluştu

featured
service

AK Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, Kocaeli Yığılcalılar Derneğini ve Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası Düzceliler Derneğini ziyaret ederek hemşerileri ile bir araya geldi.

31 Mart Yerel Yönetimler seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş Kocaeli’de bulunan hemşerileri ile bir araya geldi. Kocaeli Yığılcalılar Derneğini ve Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası Düzceliler Derneğini ziyaret ederek, vatandaşlarla hasbihal eden Savaş, Yığılca’ya yönelik projelerini anlatarak vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. 

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

AK Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş ziyarete ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, ‘’Teşkilatımızla birlikte Kocaeli Yığılcalılar Derneğimizi ve Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası Düzceliler Derneğini ziyaret ederek hemşerilerimizle ziyaret ederek hemşerilerimizle yerel seçimlerle ilgili hasbihal ettik. Dernek Başkanlarımız Nezih Ekrem Keleş’e ve Durmuş Yağcı’ya nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

Kocaeli Yığılcalılar Dernek Başkanı Nezih Ekrem Keleş ise ‘’Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Oktay Uğurlu ve Yığılca’dan gelen Kıymetli hemşerilerimizi derneğimizde misafir ettik.’’ şeklinde konuştu.

Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası Düzceliler Derneği Başkanı Durmuş Yağcı ise Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş ve Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Oktay Uğurlu’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Selami Savaş, Kocaeli’de Yığılcalılar ile buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!