Ahmet Alkan’dan İGM Adaylığı açıklaması

featured
service

Alkan Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alkan, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclisi Adaylığına seçildi.

İGM Adaylığının resmiyet kazanmasının ardından bir açıklama gerçekleştiren Ahmet Alkan, ‘’Sen, ben, partili partisiz ayrımı yapmadan sorun önceliğine bakarak hizmet etmek için çaba göstereceğiz’’ dedi.
Basın sektöründeki başarıları ile kendini kanıtlayan Yığılca’nın sevilen isimlerinden Alkan Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alkan, bundan sonra siyaset sahnesinde yer alacak ve İGM Adaylığı için seçim mücadelesi verecek. Yığılca İl Genel Meclisi Üyeliği resmiyet kazanan Ahmet Alkan, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alkan, ‘’Kıymetli hemşerilerim. 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimleri için çıkmış olduğumuz hizmet yolunda bugün itibari ile AK Parti Yığılca İl Genel Meclisi Üyeliği Adaylığımız tarafıma tebliğ edilmiştir. İlçemize köylerimize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir’e, Düzce Milletvekilimiz Ercan Öztürk’e, AK Parti Düzce İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu’na ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanımız Buğra Alp Kocaman ve yönetimine, AK Parti Yığılca İlçe Başkanımız Oktay Uğurlu ve yönetimine, Ak parti belediye başkan adayımız sayın Selami Savaş’a bizlere gösterdikleri teveccühten ve güvenden dolayı teşekkür ederim. Hizmet yolunda 39 köy ve 4 mahallemizde ayrım yapmadan projelerimizi ön plana çıkararak, vatandaşımızın talep ve sorunlarına çözüm bulacağız. Sen, ben, partili partisiz ayrımı yapmadan sorun önceliğine bakarak hizmet etmek için çaba göstereceğiz. Ötekileştiren olmadan bir olarak Yığılcamız için halkımız tarafından görev verilirse yapacağız. Siz değerli büyüklerim, küçüklerim ve kardeşlerimin desteği ile Yığılca’da tarih yazmak için buradayım. Desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla’’ ifadelerini kullandı.

5
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Alkan’dan İGM Adaylığı açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!