Zabıta ekipleri pazaryerinde denetimde

featured
service

Yığılca Belediyesi Zabıta ekipleri pazaryerinde hassas teraziler ile denetim gerçekleştirdi.
Yığılcalı vatandaşların kaliteli ürünü doğru ve güvenilir fiyata alabilmesi için düzenli olarak denetim gerçekleştiren Yığılca Belediyesi Zabıta Ekipleri Pazaryerinde hassas teraziler ile poşetleri tartarak vatandaşın mağdur olması önledi.

Yığılca Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde pazar yeri denetimleri kapsamında tezgah, etiket ve tartı kontrolleri yaptı. Kontrol esnasında da vatandaşların poşetlerini hassas teraziler ile tartan zabıta ekipleri kilo eksiği olup olmadığını kontrol etti.

Vatandaşların mağdur olmamaları adına görev yapan belediye ekipleri, diğer yandan da gelen tüm şikâyetleri titizlikle değerlendiriyor. Bu kapsamda düzenli olarak pazar yerlerinde denetimlerini sürdüren ekipler, vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için görev yapıyor.

Pazar yeri içerisinde düzen ve tertibin sağlanması, aynı zamanda vatandaşların güven içerisinde alışveriş yapabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde işgal kontrolleri ile meyve ve sebzelerin kontrolü ile hassas teraziler ile esnafların kullandığı teraziler kontrol edildi. Tezgahların ve tartıların tek tek kontrol edildiği denetimde yönetmelik ve mevzuata aykırı olarak işgal yapan, tartısı bozuk olan ve hile yaparak çürük ve kusurlu mal satan şahıslar hakkında gerekli resmi işlemler ekipler tarafından uygulandı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zabıta ekipleri pazaryerinde denetimde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!