Yığılca’da partilerin seçim listeleri yayınlandı

featured
service

31 Mart Yerel Seçimlerinde yarışacak olan partilerin seçim listeleri yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti ve MHP’nin listeleri açıklanırken, bugün tüm partilerin seçime girecekleri listeleri yayınlandı.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN 9 ADAY YARIŞACAK

Yığılca Belediye Başkanlığı için 9 aday mücadele verecek. Başkanlık seçimlerinde Ak Parti’den Selami Savaş, İYİ Parti’den Semra Çamlı, CHP’den Önder Atasoy, MHP’den Ramazan Muhterem Baltacı, YRP’den Muzaffer Yiğit, Hür Dava Partisi’nden İzzet Kazak, Zafer Partisi’nden Faruk Kemal Konya, Demokratik Sol Parti’den Armağan Yıldız ve Saadet Partisi’nden Musa Ergin Yığılca’nın yeni Belediye Başkanı seçilebilmek için mücadele edecek.

İGM ADAYLARI BELLİ OLDU

Yığılca’da İl Genel Meclisi üyeliği için partilerin adayları belli oldu. Ak Parti’nin İGM adayları Dursun Albayrak ve Ahmet Alkan olurken Rüstem Melih Güler ve Özer Demir yedek olarak açıklandı. Diğer partiler yedek aday belirlemezken İyi Parti’nin İGM Adayları Mustafa Şen ve Fikret Köse, YRP’nin İGM Adayları Enver TOK ve Şenol Taşcan, CHP’nin İGM Adayları Zekeriya Erdoğan ve Çağdaş Topkaraoğlu, MHP’nin İGM Adayları Adnan Kaya ve Nizamettin Kalaycı, Saadet Partisi’nin İGM Adayı Emine Ergin, Vatan Partisi’nin İGM adayı Gözen Esmer, TİP’in İGM Adayı İbrahim Arıkan, Demokrat Parti İGM Adayı Hüseyin Turan, Hür Dava Partisi İGM Adayı Hicret Günaydın, Bağımsız Türkiye Partisi İGM Adayı Şenel Genç, Sol Parti İGM Adayı Bahaddin Altun ve Zafer Partisi İGM Adayı Erdal Teke olarak açıklandı. Yığılca’da partiler seçimlere bu listeler ile girerek, seçim mücadelesi verecekler.

BELEDİYE MECLİSİ İÇİN DE ADAYLAR BELLİ OLDU

Yığılca’da Belediye Meclis Üyeliği için partilerin adayları belli oldu. AK Parti’nin Belediye Meclis Üyeleri Ercüment Şahin, Turgut Ilgın, Nusret Kaya, Emrah Candan, Nermin Yağız, Veysel Öztürk, Muzaffer Arıcı, Orbay Tuncel, İYİ Parti’nin Belediye Meclisi Üyeleri Hasan Temizel, Tuncay Ceylan, Halit Kalaycı, İmran Keten, Ahmet Erdoğandan, Orhan Kaya, İbrahim Kurt, Rahmi Ertürk, Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Tekin, Demokratik Sol Parti Belediye Meclis Üyesi Sabahattin Ulusoy, YRP’nin Belediye Meclis Üyeleri Figen Öztürk, Muhammet Esad Balcı, Sabahattin Keskin, Nevin Mazlum, Dursun Tuncel, Gökhan Ali Gürman, Hakkı Yurtseven, Türkiye Komünist Partisi Belediye Meclis Üyesi Oktay Demirkol, Zafer Partisi Belediye Meclis Üyesi Ersin Palavra, Bağımsız Türkiye Partisi Belediye Meclis Üyesi Züleyha Çakmak, CHP Belediye Meclis Üyeleri Kenan Kara, Sevda Kaya, Hakan Çekiç, Halil Mert Keleş, Zeki Kıbrıs, Süleyman Tuncel, Ersin Kalpaklıoğlu, Ali Er, Hür Dava Partisi Belediye Meclis Üyesi Nurullah Yıldız ve MHP’nin Belediye Meclis Üyeleri Fatih Kerim Söğüt, Mustafa Can, Bayram Akın, Özgür Uğurlu, Fikret Altunkayık, Köksal Uyanık, Eyüp Tuncel, Feriha Öztürk olarak açıklandı.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da partilerin seçim listeleri yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!