Ak Parti’den Yığılca ziyareti

featured
service

Ak Parti İl Yönetimi ve beraberindeki heyet, Yığılca İlçe Başkanlığıyla birlikte Yığılca’da bulunan esnaf ve vatandaşların misafiri oldu.7

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine süre bir süre kalırken, Ak Parti teşkilatı Yığılca’da bir araya geldi. Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Ak Parti İl Yönetimi ve teşkilat üyeleri, Yığılca’da; Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, İGM adayları Ahmet Alkan ve Dursun Albayrak, Belediye Meclis üyeleri ve partilerle birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek gün boyu ilçe halkı ile hasbihal etme fırsatı bulan Ak Partili heyet, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında konuşan Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “Yığılca sokaklarında esnaf ve vatandaşlarımızla gönül gönüleyiz. Genç Belediye Başkan Adayımız Selami Savaş ve teşkilatımızla Yığılca’nın güzel yürekli insanlarıyla selamlaştık, gün boyu misafirleri olduk. İnşallah 31 Mart’ta Yığılca; tevazu, samimiyet ve gayretle Gerçek Belediyecilikle tanışacak.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş ise, “Değerli İl Başkanım Hasan Şengüloğlu, İlçe Başkanım Oktay Uğurlu, il ve ilçe yönetimi, İGM ve Belediye Meclisi aday arkadaşlarımız ve ilçe teşkilatımız ile birlikte Yığılca’mızda hizmet veren esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gün boyunca bizleri nazik bir şekilde misafir eden halkımıza teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti’den Yığılca ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!