MHP Yığılca Teşkilatı köy muhtarlarıyla bir araya geldi

featured
service

MHP Yığılca İGM adayları Adnan Kaya ve Nizamettin Kalaycı’nın organize ettiği toplantıda, MHP İlçe Teşkilatı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın ve Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı’nın katımı ile gerçekleşen birlik ve beraberlik toplantısında MHP Yığılca İGM adayları Adnan Kaya ve Nizamettin Kalaycı köy muhtarları ve vatandaşlarla bir arya geldi.

Ziyaret sonrasında MHP Yığılca Teşkilatından yapılan açıklama da, ”İGM adaylarımız Adnan Kaya ve Nizamettin Kalaycı’nın organize ettiği toplantıda muhtarlarımızla bir araya geldik. MHP İlçe Başkanımız Hasan Daşsın ve Belediye Başkan adayımız Ramazan Muhterem Baltacı’nın katımı ile gerçekleşen birlik ve beraberlik toplantısı için köy muhtarlarımız başta olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Cumhur bizim, Türkiye hepimizin, ayırmadan ayrıştırmadan hep birlikte el ele omuz omuza yürüyeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Yığılca Teşkilatı köy muhtarlarıyla bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!