Ak Parti Gökçeağaç ve Sarıkaya Köyü’nde vatandaşlarla buluştu

featured
service

AK Parti Yığılca İlçe teşkilatı Sarıkaya ve Gökçeağaç köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Dursun Albayrak, Ahmet Alkan ve teşkilat üyleri ile birlikte köy ziyaretleri düzenleyen Ak Partili heyetin bu seferki durağı Gökçeağaç ve Sarıkaya Köyü oldu.


Köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Ak Partili heyet, köylerde yapılan ve yeni yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlarla hasbihal etti. Halkın istek ve şikayetlerini dinleyen Ak Partililer, seçimleri kazanmaları halinde bu taleplerin ilk iş olarak yerine getirileceğinin sözünü verdi. Ayrıca Batı Karadeniz’in incisi Sarıkaya Mağarası’nın da tüm dünyaya tanıtılacağının ve turizm gelirleriyle köy halkına da katkıda bulunulacağının müjdesi verildi.


Düzenlenen ziyaretler sonrasında açıklama gerçekleştiren Ak Parti İGM Adayı Ahmet Alkan, ‘’Bu akşam teşkilatımız ile birlikte İlçe başkanımız Oktay Uğurlu, kadın kollarımız ve İl Genel Meclisi adayları ile birlikte Gökçeağaç ve Sarıkaya köylerimizi ziyaret ettik. Saygıdeğer hemşerilerimizin Gökceağaç ve Sarıakya köylerinde bizlere gösterdikleri yakın ilgi sevgi ve özverilerinden ötürü kendilerine şükranlarımızı ileterek, kucak dolusu sevgilerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız kıymetli hemşerilerim. Gelecek 5 yılda Yığılca ve köylerimiz bizimle Düzce’nin parlayan yıldızı olacak. Sorunları biriktirmeye değil, sorunları çözmeye geliyoruz. Oturan değil çözüm üreten, kendini değil milletini düşünen, sorunları ileten değil proje üreten bir hizmet için Ak Parti.’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Gökçeağaç ve Sarıkaya Köyü’nde vatandaşlarla buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!