MHP Yığılca’da seçim ofisini açtı

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi, Yığılca Merkez Parkının karşısında bulunan seçim ofisinin açılışını ve proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Açılış ve Proje tanıtımını MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser , MHP Yığılca Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı, MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın ve beraberindeki parti teşkilatı, İGM adayları Adnan Kaya ve Nizamettin Kalaycı, Belediye Meclis üyeleri, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, “Yığılca Cumhur ittifakını en çok benimseyen bir ilçemizdir. Size çok vaat verebilirler sakın inanmayın. Yığılcaya egosu olmayan, insanlara tepeden bakmayan, Yığılcanın dertleri ile dertlenen, Yığılca deyince heyecanlanan Ramazan Baltacı lazım bu Genel Başkan’ımız Sayın Dr Devlet Bahçeli beyimiz gördüyse siz bunu buradan görüp seçtiremezseniz işte o zaman oturun halinize ağlayın ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı İlhami Cabaoğlu’nun açıklamalarının ardından Yığılca Belediye başkan Adayı Ramazan Baltacı’nın proje tanıtımına geçildi. Yoğun ilginin yaşandığı tanıtımda özellikle pazar yeri projesi büyük ilgiye sahne oldu.

Proje tanıtımında konuşan Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı “Seçim ofisimizin açılışı ve proje tanıtım toplantımıza katılan başta İl Başkan’ım İlhami Caboğlu olmak üzere Düzce Belediye Başkan adayımız Yılmaz Eser bey ve tüm parti teşkilatımız ve vatandaşlarımıza en içten saygı ve selamlarımı sunarım. Belediye başkanlığı adaylığım sürecinde yanımızda olan tüm arkadaşlarımızla ayırmadan ayrıştırma’dan hep beraber el ele gönül belediyeciliğini sergileyeceğiz. çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Yığılca’da seçim ofisini açtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!