AK Parti Yığılca’da köy köy dolaşıyor

featured
service

AK Parti Yığılca İlçe teşkilatı köyleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Dursun Albayrak, Ahmet Alkan ve teşkilat üyeleri ile birlikte köy ziyaretleri düzenleyen Ak Partili heyet, Karakaş, Mengen, Yaylatepe, Yılgın, Naşlar, Aydınyayla, Gaziler ve Geriş Köylerini ziyaret ederek vatandaşlar bir araya geldi.  

Köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Ak Partili heyet, köylerde yapılan ve yeni yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlarla hasbihal etti. Halkın istek ve şikayetlerini dinleyen Ak Partililer, seçimleri kazanmaları halinde bu taleplerin ilk iş olarak yerine getirileceğinin sözünü verdi.

Ziyaretlere ilişkin Ak Parti İlçe Başkanı Oktay Uğurlu tarafından yapılan açıklama da, ‘’Karakaş, Mengen, Yaylatepe, Yılgın, Naşlar, Aydınyayla, Gaziler ve Geriş Köylerini köyümüzde değerli vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip projelerimizi paylaşıyoruz. Geçmiş dönemde yaptıklarımızı ifade ederek gelecek dönem için destek istiyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarımıza selamlarını iletiyoruz.

Bu kapsamda, İl Genel Meclisi Adaylarımız Dursun Albayrak ve Ahmet Alkan ve teşkilatımızla birlikte köylerimize yapılacak projeleri anlatıp istişarelerde bulunduk. AK Kadrolar olarak vatandaşlarımızın gösterdiği misafirperverlik, ilgi ve alakan dolayı teşekkür ediyoruz.  Türkiye Yüzyılında Yığılca’da 39 köy 4 Mahallemizi ayırmadan hizmetlerimiz devam edecek.’’ İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Yığılca’da köy köy dolaşıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!