MHP Adayı Muhterem Baltacı yeni projelerini duyurdu

featured
service

Kapalı Pazaryeri ve Köknarlık Sosyal Yaşam Merkezi Projelerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi
Yığılca Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı bu kez Yığılca İlçesi için yapılacak diğer
20 Projeyi Sosyal Medya hesabından duyurdu.

Üniversiteye yeni bölümler kazandırıp öğrencilerin konaklama sorununu çözeceğini dile getiren Baltacı, “Fiziksel, zihinsel, işitme, konuşma engellileri olmak üzere Rehabilitasyon merkezi kazandıracağız. Kapalı Spor salonunun yanından Köknarlık Sosyal yaşam alanına ulaşım için yaya ve araçların kullanabileceği bir köprü inşaa edeceğiz” dedi.

MHP Adayı Muhterem Baltacı açıklamasının devamında projelerini sıraladı.

Yapılan açıklamada; ”Enerji hattı; ilave olarak kazandıracağımız enerji hattı sayesinde uzun elektrik kesintilerine son vereceğiz. Yangınlar için ; Yangınlara daha hızlı müdahale edebilmek için araç kapasitemizi arttıracağız. Doğalgaz, kimyasal ve elektrik kaynaklı yangınlara karşı gerekli olan söndürücü maddeleri itfaiye bünyesinde bulunduracağız. Yığılca yolu için ; Güvenli ve konforlu bir yol için mevcut projenin dışında lokal lokal onarım tadilat projeleri yapacağız. Spor Kompleksi için; Birçok Spor branşları için ilçemize açık kapalı spor tesisleri kazandıracağız. Sokak Hayvanları için;

Vatandaşımızın güvenliği için, Başıboş sokak hayvanların canları için barınak, kısırlaştırma, beslenme projeleri üreteceğiz. Yığılca Spor için; Çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmesi, spora kazandırılması ve kötü alışkanlıklarından uzaklaştırmak için gereken altyapı desteğini sağlayacağız.
Sosyal Etkinlikler; Her yıl düzenli olarak İlçemiz de bal, arı ve fındık festivali yapacağız. Yıl içerisinde ise sosyal faaliyetler başta olmak üzere dini ve kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz. Eko Turizm; İlçemizin doğal dokusuna zarar vermeden, kırsal turizmi destekleyen projeleri hayata geçireceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda İlçemizde turizm atağını başlatacağız.

Ereğli ve Alaplı’ya Ulaşım hattı; Ereğli ve Alaplı’da ikamet eden hemşerilerimizin İlçemize rahat ulaşımı konusunda haftalık belirli periyotlarla servis imkanı sağlayacağız İmar Planlama İçin; Yığılca İmar planlamasına yeni imar alanları açıp İlçemize istihdam ve gelişimin arttırılması noktasında emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Fabrika ve Taş ocakları; İlçemizde bulunan Marmara Çimento ve faaliyet gösteren taş ocaklarının bulunduğu bölgeler Belediyemiz mücavir alanına alınıp Belediyemize ek geliri sağlayacağız. Ücretsiz Ulaşım; Düzce-Yığılca ve hayata geçireceğimiz Ereğli-Yığılca arası ulaşım hatlarında yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım sağlayacağız. Eğitim ve Okul Projesi, Arıtma ve Su Projesi, Personel Sosyal Hakları, Düzenli Kahvaltı ve Kadınlar için yapılacak projelereler” ifadelerine yer verildi.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Adayı Muhterem Baltacı yeni projelerini duyurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 25 Mart 2024, 04:12

    Çıktığınız bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun başkanım

    Cevapla
  2. 25 Mart 2024, 04:33

    Arkasında iktidar mı varda bu kadar projeyi yapacakmış hahahahah

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!