AK Parti, Yığılca’da saha çalışmalarında hız kesmiyor

featured
service

AK Parti Yığılca İlçe teşkilatı, Yığılca’da bulunan köyleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Dursun Albayrak, Ahmet Alkan ve teşkilat üyeleri ile birlikte köy ziyaretleri düzenleyen Ak Partili heyet; Tuğrul, Dutlar ve İğneler köylerini ziyaret ederek vatandaşlar bir araya geldi.

Köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Ak Partili heyet, köylerde yapılan ve yeni yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlarla hasbihal etti. Halkın istek ve şikayetlerini dinleyen Ak Partililer, seçimleri kazanmaları halinde bu taleplerin ilk iş olarak yerine getirileceğinin sözünü verdi.

Ziyaretlere ilişkin Ak Parti İlçe Başkanı Oktay Uğurlu tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Tuğrul, Dutlar ve İğneler köylerini ziyaret ederek değerli vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip projelerimizi paylaşıyoruz. Geçmiş dönemde yaptıklarımızı ifade ederek gelecek dönem için destek istiyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarımıza selamlarını iletiyoruz. Bu kapsamda, İl Genel Meclisi Adaylarımız Dursun Albayrak ve Ahmet Alkan ve teşkilatımızla birlikte köylerimize yapılacak projeleri anlatıp istişarelerde bulunduk. AK Kadrolar olarak vatandaşlarımızın gösterdiği misafirperverlik, ilgi ve alakan dolayı teşekkür ediyoruz.  Türkiye Yüzyılında Yığılca’da 39 köy 4 Mahallemizi ayırmadan hizmetlerimiz devam edecek.’’ ifadelerini kullandı.

Ziyaretlere ilişkin konulan İGM Adayı Dursun Albayrak, ‘’Siz her zaman yanımızda oldunuz, bizde sizi asla bırakmadık. Hizmete Kaldığımız Yerden Devam Etmek İçin Geliyoruz! İlçemizin sorunlarını hiçbir zaman görmezden gelmedik, çözemediğimiz hiçbir sorun bırakmamak için dinamik, tecrübeli, yenilenmiş kadrolarla geliyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Vatandaşın ilgi ve alakasından duydukları memnuniyeti dile getiren İGM Adayı Ahmet Alkan ise, ‘’ İlçemizde ve köylerimizde gençlerimize ışık, milletimize ses ve muhtarlarımıza öncü olacağız. Ayrıştırmadan her köye, herkese hizmet için ilçemize hizmetkar olacağız. Oturan değil çözüm üreten, kendini değil milletini düşünen, sorunları ileten değil proje üreten bir nesil geliyor. 39 köy 4 mahallemiz başta olmak üzere Yığılca’mız hizmette şaha kalkacak inşallah. Devletimizin gücünü köylerimizde millet olarak hissedelim. Hizmet için, iktidar yapmak için Ak Parti.’’ açıklamalarında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti, Yığılca’da saha çalışmalarında hız kesmiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!