3. Geleneksel Yığılcalılar iftar buluşması gerçekleştirildi

featured
service

Kocaeli Yığılcalılar Derneği tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Derince Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3. Geleneksel Yığılcalılar İftar Buluşması gerçekleştirildi. Kocaeli Yığılcalılar Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş önderliğinde gerçekleştirilen programa, Kocaeli, Düzce, Bolu ve Zonguldak’ta yaşayan Yığılcalılar büyük ilgi gösterdi.

Kuran tilaveti, semazen gösterisi, ilahi dinletisi ve iftar yemeği şeklinde organize edilen etkinlikte, vatandaşlar bir araya geldi.

Program sırasında konuşan ve katılım sağlayan tüm Yığılcalılara teşekkür eden Kocaeli Yığılcalılar Dernek Başkanı Nezih Ekrem Keleş, Teşekkürler Yığılca’mızın güzel insanları. Kocaeli Yığılcalılar Derneği olarak 3.sünü düzenlediğimiz iftar yemeği programında Yığılca’mızın güzel insanları ile iftar yemeğinde bir araya gelerek, birlik beraberlik sağlayarak kaynaşarak iftar yemeğinde buluştuk. Katılım sağlayan Yığılcalı hemşerilerimize, misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin inşallah.’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3. Geleneksel Yığılcalılar iftar buluşması gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!