Türkiye’ye büyük katkı sağlayacak! İki Türk devi gücünü birleştirdi

featured
service

Teknopark İstanbul tarafından yapılan açıklamaya göre, Deepdefence, savunma teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren veya bu alana adapte edilebilecek girişimlerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen yenilikçi iş fikirlerinin prototip geliştirme, ticarileştirme, büyüme ve küreselleşme süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Program çerçevesinde girişimcilere çeşitli eğitimler sunulacak olup, bunun yanı sıra ASELSAN’ın teknik mentorluk sağlayacağı, ilk müşteri olma ve ürün/prototip doğrulama desteği sunacağı durumlarda destek olacağı, laboratuvar ve altyapı desteği vereceği, Cube Incubation kuluçka merkezi imkanlarına erişim sağlayacağı, kamu hibe programları için danışmanlık yapacağı, yatırım fonlarına erişim sağlayacağı, pazarlama ve tanıtım desteği sunacağı ve uluslararası hızlandırma programlarına erişim destekleri sağlayacağı belirtilmiştir.

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Muhammet Fatih Özsoy’un açıklamasına göre, Teknopark İstanbul, küresel çapta tanınan bir merkez haline gelmiş ve savunma teknolojileri alanında Türkiye’nin gücünü artırmak amacıyla girişimcilere destek olmayı amaçlamaktadır. Özsoy, öncü bir kurum olan ASELSAN ile iş birliği yaparak, girişimcilere bu alanda yeni fırsatlar sunacaklarına inandıklarını ifade etmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’ye büyük katkı sağlayacak! İki Türk devi gücünü birleştirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!