Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak

featured
service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne ilişkin, “Yerel yönetimlerden inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum,” dedi. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte oy kullandığı Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, kısa bir süre önce Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin yapıldığını hatırlatarak, bugün de Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin gerçekleştirildiğini belirtti. Arka arkaya bu kadar kısa süreyle yapılan seçimlerin milleti ve kendilerini yorduğunu ifade eden Erdoğan, yoğun bir kampanya geçirdiklerini ve bu sürecin ardından yerel yönetimlerden ülkeleri ve milleti için hayırlı bir sonuç çıkmasını umduklarını dile getirdi. Ayrıca, bu seçimlerin ülkede yeni bir dönemin başlangıcına vesile olmasını temenni ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy kullanmasının ardından okulun içinde ve bahçesindeki vatandaşlarla selamlaştı ve bazı kişilerle fotoğraf çektirdi. Vatandaşların sevgi gösterileri ve tezahüratlarına karşılık veren Erdoğan, bir süre vatandaşlarla sohbet etti ve daha sonra aracına binerek okuldan ayrıldı. Oy kullanma sürecine yoğun ilgi gösteren basın mensupları da Erdoğan’ın oy kullanmasını canlı yayınlarla takip ettiler. Okul çıkışında bir engelli vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye takdim ettiği de görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!