Düzce ve ilçelerde zafere ulaşan başkanlar!

featured
service

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Yığılca ve Düzce’de kazanan belediye başkanları belli oldu. Yığılca Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş, Ak Parti’nin en genç belediye başkanı oldu.
Dün gerçekleştirilen 31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler seçimlerinin ardından kazan isimler belli oldu. AK Parti Düzce merkez dahil 5 belediyede zafere ulaşırken, MHP 4, CHP ise 1 belediyede zafere ulaştı.
Merkez’de Dr. Faruk Özlü kazandı
Düzce’de resmi olmayan sonuçlara göre seçimi bir kez daha AK Parti adayı Faruk Özlü kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Özlü 41 bin 222 oy alırken, Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu 30 bin 400 oy aldı. Özlü, “Şükranlarımı sunuyorum” diyerek kendisine oy veren seçmenlere teşekkür etti.

Yığılca’da Genç Başkan Selami Savaş kazandı
Resmi olmayan sonuçlara göre Yığılca Belediye Başkanlığı seçimini AK Parti adayı Selami Savaş kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Savaş 733 oy alarak % 36.14 ile ilk sırada yer alırken, YRP Adayı Muzaffer Yiğit 581 oy olarak % 28.69 ile ikinci sırada yer aldı. Savaş, ‘’Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Yığılca oldu!’’ ifadelerini kullandı.

Akçakoca’da yeniden Albayrak dönemi
Resmi olmayan sonuçlara göre Akçakoca Belediye Başkanlığı seçimini CHP adayı Fikret Albayrak kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Albayrak % 37.45 ile ilk sırada yer alırken, AK Parti adayı Osman Cumur % 35.81 ile ikinci sırada yer aldı.

Gölyaka’da Muzaffer Coşkun kazandı
Resmi olmayan sonuçlara göre Gölyaka Belediye Başkanlığı seçimini MHP adayı Muzaffer Coşkun kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Coşkun % 33.80 ile ilk sırada yer alırken, AK Parti adayı Yakup Demircan % 32.25 ile ikinci sırada yer aldı.

Cumayeri yeniden Mustafa Koloğlu dedi
Resmi olmayan sonuçlara göre Cumayeri Belediye Başkanlığı seçimini MHP adayı Mustafa Koloğlu kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Koloğlu % 42.44 ile ilk sırada yer alırken, AK Parti adayı Recep Tuna % 39.68 ile ikinci sırada yer aldı.

Kaynaşlı’da Efdal Altundal kazandı
Resmi olmayan sonuçlara göre Kaynaşlı Belediye Başkanlığı seçimini MHP adayı Efdal Altundal kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Altundal % 32.18 ile ilk sırada yer alırken, AK Parti adayı Ahmet Türkmen % 28.93 ile ikinci sırada yer aldı.

Gümüşova’da Kenan Sübekçi kazandı
Resmi olmayan sonuçlara göre Gümüşova Belediye Başkanlığı seçimini AK Parti adayı Kenan Sübekçi kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Sübekçi % 49.11 ile ilk sırada yer alırken, MHP Adayı Ercan Çakır % 32.42 ile ikinci sırada yer aldı.

Çilimli’de Yılmaz Yıldız kazandı
Resmi olmayan sonuçlara göre Çilimli Belediye Başkanlığı seçimini AK Parti adayı Yılmaz Yıldız kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Yıldız % 47.48 ile ilk sırada yer alırken, MHP Adayı İsmail Bayrak % 41.01 ile ikinci sırada yer aldı.

Beyköy’de Fatih Ocak kazandı
Resmi olmayan sonuçlara göre Beyköy Belediye Başkanlığı seçimini MHP adayı Fatih Ocak kazandı.


Boğaziçi’nde İbrahim Ercan kazandı
Boğaziçi Belediye Başkanlığı seçiminde seçmenler oyunu AK Parti adayı İbrahim Ercan’dan yana kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce ve ilçelerde zafere ulaşan başkanlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!