Kaymakam Demirkol’dan Yığılca halkına tebrik mesajı

featured
service

Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen ve hiçbir aksaklığın yaşanmadığı yerel seçimler neticesinde Yığılca halkını ve belediye başkanı seçilen Selami Savaş’ tebrik etti.

Yığılca’da yerel seçim sonuçlarının resmi olarak açıklanması ve sonuçların askıda yer alması ile birlikte süreç sona erdi. Hiçbir aksaklık yaşanmadan gerçekleştirilen seçimler hakkında Kaymakam Demirkol, Yığılca halkını tebrik etti.

Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol Yığılca’da sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen yerel seçimlere ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, ‘’Kıymetli Yığılcalılar; Saat 00.00 itibariyle İlçe Seçim Kurulumuz tarafından kesinleşmiş 31 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçları askıda yayınlanmak suretiyle, süreci sorunsuz bir şekilde noktalamış bulunmaktayız.  31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde aldığı önlemler ve ortaya koyduğu disiplinli çalışmalar neticesinde hiçbir aksaklığa mahal vermeden ilçemizde seçimlerin adil bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na; Seçim günü tüm sahaya hâkimiyet kurarak hızlı ve yerinde müdahalelerle seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlayan Emniyet ve Jandarma teşkilatımıza; Sandık başında görev alarak demokrasi görevini yerine getiren tüm kamu personelimize; Ve süreci azami olgunlukla yürütüp demokrasinin gereğini layıkıyla yerine getiren siz kıymetli Yığılcalı hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarının açıklamasının ardından Yığılca’nın yeni Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş’a ve seçimde başarı elde eden diğer adaylara başarılar dileyen Kaymakam Demirkol, ‘’Vatandaşlarımızın taktirleri neticesinde Belediye Başkanı seçilen Sayın Selami Savaş olmak üzere seçimle iş başına gelen tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyor, seçim sonuçlarının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ‘’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Demirkol’dan Yığılca halkına tebrik mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!