Düzce Orman İşletme Müdürlüğünden emekli olan personele vefa gecesi

featured
service

Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde 2010 yılından bu yana emekli olan personel için vefa gecesi düzenlendi. İşletme Müdürlüğü kampüs bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine çalışan ve emekli olan personelimiz ile aileleri katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan İşletme Müdürü Murat Yıldız emekli olan ve bu geceye iştirak eden tüm personele katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu gecenin bir veda gecesi değil bir vefa gecesi olduğunu, geçmişi yad ederek çalışanlarımızın ve emeklilerimizin birbirleriyle iletişimlerinin devam etmesine vesile olmak ve büyük bir aile olduğumuzu unutturmamak adına bu geceyi düzenlediklerini belirtti. Bu geceye iştirak eden ve bayrağı geriden gelen personele devrederek hizmetlerimizin kesintisiz bir şekilde devam etmesine imkân veren emekli personelimize bu anlamlı gecede ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu, İşletme Müdürlüğümüzde geçmişte yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine her daim kapılarının açık olduğunu söyledi.

İşletme Müdürlüğünce hazırlanan plaketlerin emekli olan personelimize takdim edilmesinden sonra program sona erdi.

default
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce Orman İşletme Müdürlüğünden emekli olan personele vefa gecesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!