Başkan Uğurlu’dan Yığılca halkına teşekkür

featured
service

AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, ilçede gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçimleri sonucunda alınan başarıdan ötürü Yığılca halkına teşekkür etti.

Yığılca’da uzun bir aradan sonra yerel seçimlerde 3’te 3 yapan Ak Parti’de çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Savaş ve İGM Adayları Dursun Albayrak ve Ahmet Alkan seçimlerden zaferle ayrıldı ve Yığılca’da Ak parti yerel yönetimler alanında 3’te 3 yapmış oldu.

İlçede yakalanan bu başarının ardından Ak Parti İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, bu başarının baş mimari olan seçmeni unutmadı. Yığılcalı seçmene bir teşekkür yazısı paylaşan Başkan Uğurlu, tüm Yığılcalılara şükranlarını sunduklarını söyledi.

Başkan Uğurlu yapmış olduğu açıklamasında, ‘’ Kıymetli Yığılcalı Hemşerilerim; Bu başarı hepimizin! 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Üyeliklerini siz değerli Yığılcalı hemşerilerimizin destekleri ile seçimi 3’te 3 kazandık. Tüm Yığılcalı Hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz desteğin sorumluluğunu her zaman omuzlarımızda hissedeceğimizden ve Yerel Yönetimlerimize en üst düzeyde hizmet alabilmek için her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edeceğimizden asla şüpheniz olmasın. Batı Karadeniz’in İncisi, Şehitler ve Atalar Diyarı Yığılca’mızın 39 köy ve 4 mahallesindeki sorunları kendi sorunlarımız olarak görüp, sorunların en kısa sürede çözülebilmesi için Bakanlıklar ve Kurumlar nezdinde tüm girişimleri ivedi bir şekilde başlatıyoruz. Bize oy versin, vermesin, Tüm Yığılcalı hemşerilerimizin sorumluluğunun AK Parti Teşkilatımıza verildiğinin her zaman bilincinde olacağız. Milletimizin sandığa yansıyan iradesinin gereğini yapacağımızdan asla şüpheniz olmasın. Her zaman söylediğimiz gibi; Yaparsa Ak Parti yapar!’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Uğurlu’dan Yığılca halkına teşekkür

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!