Önder Atasoy’dan, eleştirilere cevap!

featured
service

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yığılca Belediye Başkan Adayı olan Önder Atasoy, hakkında yapılan acımasız eleştirilere cevap verdi.

Yığılca’da adaylığını açıkladığı günden bu yana sürekli eleştirilere ve kınamalara maruz kalan Önder Atasoy, sessizliğini bozdu. 31 Mart yerel seçimlerinde ağır bir yenilgi alan CHP Yığılca Teşkilatı, bu yenilginin faturasını Önder Atasoy’a kesti. Yığılca’da uzun yıllardır 7’den 70’e her kesimden insanının sevgisini ve saygısını kazanan Atasoy, Yığılca’da CHP teşkilatı içindeki hesaplaşmanın kurbanı olduğunu söyledi.

Parti Teşkilatının haksız eleştirilerine daha fazla duyarsız kalamayan Atasoy, ‘’30 Kasım nere, 31 Mart nere? Sağlık sorunlarım nedeniyle hastanede kaldığım süreler hariç, onca gün sahada gezdim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Tüm Türkiye sarılık hastalığından kurtulmuş ve her yer kan kırmızı olmuş iken, kaybedenin sadece ben olmadığımı ifade etmek isterim. Parti içinde yapılan iç hesaplaşmalardan ve inanılması güç iftiralardan bir öğretmen olarak ben utandım ben. Beni alkolden vurdunuz ama kasa kasa biralar havada uçuştu. Eşimden vurdunuz oy kullanmaya beraber gittik, oyumuzu bile birlikte kullandık. O kadar laf ettiniz erdemsiz bir şekilde gelip beni arkamdan vurdunuz. Kendi oylarınızı da parayla sattınız.’’ ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Atasoy, 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendisine oy veren Yığılcalı vatandaşlara ve kendisine güvenen ve destek veren isimlere teşekkür etti. Atasoy, ‘’ Ömrümü bir fiil 16 yıl feda ettiğim Yığılca’m teşekkürler. Bana oy veren o yüce gönüllü, güzel insanları; mahcup ettiğim için sonsuz özür dilerim. Karşılıksız sevgiyle bana inanan ve destek olan Çağdaş Topkaraoğlu’na, Anıl Şener’e ve Hasan Kurt’a şerefli ve onurlu bir teşekkürü bor bilirim. Yığılca’mızın dünyaya açılan penceresi; Yığılca’nın Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Gökhan Alkan’a ve aramızda hiç bir özel konuşma geçmemişken, partisine gönül verip sosyal medyada bize destek olan Tarık Akça’ya teşekkür ederim. Ayrıcalıklı en büyük teşekkür ise; İtalya’dan bu organizasyona bir fiil karşılıksız destek olan kardeşim Berker Genç’e. Aileme, babama ve abime teşekkürler. Sizleri mahcup ettiğim için özür dilerim.’’ diyerek sözlerini tamamladı.   

1
mutlu
Mutlu
4
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Önder Atasoy’dan, eleştirilere cevap!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 5 Nisan 2024, 10:27

    Millete yobaz gerici dersen böyle olur

    Cevapla
  2. 5 Nisan 2024, 10:28

    Millete yobaz gerici dersen böyle olur demekki yobaz sizlermissiniz

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!