Yığılca Belediyesi bayram temizliğine başladı

featured
service

Yığılca Belediyesi, ilçe genelinde cadde ve sokaklarda bayram öncesi hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile Yığılca’da kapsamlı bir bayram temizliği başlatıldı. Yığılca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen program dâhilinde ilçede bulunan caddeler ve sokaklar dip bucak yıkandı.

CADDELER VE SOKAKLAR TEMİZLENDİ

Yığılca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan caddeleri, sokakları ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı ortak yaşam alanlarını büyük bir özenle temizleyip pırıl pırıl yaptı. Çöp konteynerlerinin temizliğini bakım ve onarımlarını da gerçekleştiren ekipler Ramazan Bayramı için ilçenin dört bir yanını tertemiz yaparak bayram için hazır hale getirdi.

YIĞILCA BAYRAMA PIRIL PIRIL GİRECEK

Bayram öncesi ilçede geniş çaplı olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına ilişkin konuşan Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Yığılca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı tüm ekiplerin çalışmalar için seferber olduğunu ve itfaiye ekipleri ile birlikte tüm sokak ve caddelerde ummalı bir çalışma başlatıldığını vurgularken, Yığılca’nın bayrama pırıl pırıl gireceğini söyledi.

9
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Belediyesi bayram temizliğine başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!