MHP’den Yığılca’da o isme ihraç talebi

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca İlçe Teşkilatı tarafından önceki dönem MHP Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam hakkında; MHP Düzce İl Başkanlığı’na ihraç talebinde bulunuldu.

2019 yerel seçimlerinde Yığılca’da MHP’den Belediye Başkan adayı gösterilerek seçime giren ve seçimler sonrasında belediye başkanı seçilen Rasim Çam, 31 Mart seçimlerinde tekrar belediye başkan adayı olarak gösterilmedi. Bu durum hakkında sessiz kalan ve hiçbir açıklama yapmayan Başkan Çam, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Yığılca Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş’ın mazbata töreninde gerçekleştirdiği açıklamalarından ötürü, MHP Yığılca Teşkilatı tarafından il başkanlığına hakkında kesin ihraç talebinde bulunuldu.

MHP Yığılca İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, ‘’31 Mart yerel seçimlerinde partimizden aday gösterilen ve belediye başkanı seçilen Rasim Çam’ın kesin ihraç talebi ve ilişiğinin kesilmesi partimizce uygun görülmüş olup il başkanlığımızdan gereğinin yapılmasını arz ederiz. Seçimlerden önce teşkilatımızın ve emekçilerimizin desteğini hiçe sayan ilgili kişi 2019’da genel başkanımızın tensipleriyle aday gösterildiğini de unutup 2024 yerel seçimlerinde aday gösterilmemesi sonucunda partimizin aleyhinde çalışması ve ütüne üstlük seçim sonuçlarının belli olmasından sonra seçilen diğer adayla Yığılca Meydanı’nda karşılıklı oynayarak, mazbata töreninde aleni şekilde farklı siyasi partinin il genel meclislerini ve belediye başkanını desteklediğini beyan etmiştir.

Kendi cenazesinde oynayan insan misali, maksadını ve haddini aşan söylemlerde bulunan kişilikten yoksun, milli şuurunu kaybetmiş, davasına ihanet eden biri olarak hep anılacaktır. 5 yıl boyunca bu davanın sayesinde belediye başkanlığı yapan ve yaptıklarından dolayı ömür boyu alnında kara bir leke olarak kalacak olan kişinin toplum nezdinde değeri kalmamıştır. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.’’ ifadelerine yer verildi. 

Yığılca MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın ise önceki dönemi Belediye Başkanı Rasim Çam hakkındaki ihraç talebine yönelik yapmış olduğu açıklamasında, ‘’ Partimizin işleyişine ve dava anlayışına uygun olmayan davranışlar sergileyen bu şahsı partimizden ihraç edecek olan İl yönetimimize ve ilçe teşkilatımıza merkez disiplin kurulumuza teşekkür ederim.’’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’den Yığılca’da o isme ihraç talebi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Nisan 2024, 05:28

    Arafe günü temizlik cok güzel fikir

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!