Yığılcalılar Sarıkaya Mağarası’nda buluşuyor

featured
service

Türkiye’nin en büyük dördüncü mağarası olan Yığılca Sarıkaya Mağarası, ziyaretçilerini bekliyor.

Kireç taşlarıyla oluşmuş sarkıtlar ve içinde barındırdığı şelaleleri ile görenleri büyüleyen ve Yığılca’nın Turizmde en önemli doğal güzelliklerinden olan Sarıkaya Mağarası için belediyeden bayram organizasyonu çağrısı yapıldı.

Yarın (Cumartesi) yapılacak olan Sarıkaya Mağarası gezisi ile bir dizi program düzenleyen Yığılca Belediyesi, bu kapsamda hem mağaranın popülerliğini arttırmayı hem de yerli turistin ilgisini çekmeyi planlıyor. Belediye Başkanı Selami Savaş tarafından büyük önem verilen projelerden olan Sarıkaya Mağarası için ilk adım atıldı. Sarıkaya Mağarası’nda düzenlenecek programla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Selami Savaş, “Türkiye’nin en büyük dördüncü mağarası olan Sarıkaya Mağarasını gezecek ziyaretçiler, kireç taşlarıyla oluşmuş sarkıtlar ve içinde barındırdığı şelaleleri görme imkanına sahip olacak. Bu durum hem bizi hem Yığılca’mızı heyecanlandırıyor. Böyle bir güzelliği turizm ile buluşturmak bizim görevimiz. Hem yerli hem yabancı turistler için bilinirliğini arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Düzenlevek organizasyon için Yığılca Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti verilecektir.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcalılar Sarıkaya Mağarası’nda buluşuyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!